Zijn er nog voorwaarden met het aanleveren van foto's?
Om teleurstellingen en kleurverschillen te voorkomen vraag ik om op de volgende punten te letten bij het sturen van foto's:

Stuur zo scherp mogelijke foto's. Zo komen de details goed naar voren op de tekeningen.

Gebruik geen filters van bijvoorbeeld instagram. Dit zorgt vaak voor kleurverschillen die achteraf aangepast moeten worden omdat je dier in het echt een andere kleur heeft.

Stuur grote foto's. Mocht je de mogelijkheid hebben dan is een zo groot mogelijke foto het beste. Zo zijn kleine details zoals vlekjes die je dier eigenlijk zo uniek maken het beste te zien.

Geen donkere foto's. Bij foto's die te donker zijn of met bijvoorbeeld een zwarte kat voor een zwarte achtergrond is het lastig om te zien hoe de contouren lopen.

Ik zie twee verschillende technieken in de prijstlijst. Wat is het verschil?

Kleurpotlood:
Kleurpotlood bestaat uit wax en olie waardoor het een glimmend effect krijgt. Met kleurpotlood is het fijner werken waardoor details duidelijker te zien zijn.

Pastel:
Pastel is een krijtstof waardoor je een schilderachtig effect krijgt. Het geeft ook een mat effect.

Om het verschil goed te kunnen zien kun je een kijkje nemen in mijn portfolio.

Hoe lang duurt het voordat een tekening klaar is?
Dat is afhankelijk van de techniek en het gekozen formaat. Een kleine tekening met maar 1 dier is sneller klaar dan een A3 formaat met 6 dieren. Als je een opdracht aanvraagt kan ik wel een schatting maken.

Hoe wordt het verzonden?
De tekeningen worden standaard verzonden met PostNL. Kleinere tekeningen worden verzonden als brievenbuspakjes en grotere als pakketten. Zo zit er altijd track&trace bij om je pakket te volgen.

Welke dieren kan ik allemaal laten tekenen?
Je kunt ieder dier laten tekenen wat je maar wilt. Katten, honden, paarden, maar ook vogels en reptielen.


Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Vraag dit gerust via het contactformulier of stuur je vraag naar portretvanjedier@gmail.com.

 

 

Portret van je DierĀ© 2019 - het copyright op alle getoonde werken berust bij Portret van je Dier en mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.