Portret van je dier


Informatie over het aanvragen van een portret.


Wil je een opdracht aanvragen? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaand formulier in en ik zal de (aan)vraag binnen een dag beantwoorden.


Of neem direct contact op via de mail of facebook.
Uw naam
 

Hoe werkt het?
Heel simpel: Kies de maat van het portret en de gewenste achtergrondkleur. Mail de foto('s) en ik doe de rest! Als we alles hebben besproken begin ik aan de schets. Als je daar tevreden over bent ga ik verder met het portret en zal dan regelmatig foto's van het tekenproces sturen.

Heb je meerdere huisdieren en wil je een dubbelportret?
Geen probleem. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Het maakt niet uit als de dieren niet bij elkaar op een foto staan, want ik kan vanaf verschillende foto's werken en er 1 portret van maken.

Een klein voorschot en de rest pas als je helemaal tevreden bent.
Om de materiaalkosten te dekken vraag ik een voorschot van 25% op het totaalbedrag. Het overgebleven deel komt pas als je helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Daarna zal ik het portret goed inpakken en versturen. Dit is altijd met track&trace en de verzending binnen Nederland is gratis. Bij annulering is een voorschot helaas niet terug te boeken zodra er aan het portret begonnen is of waneer de benodigde materialen zijn besteld.

Hoe lang duurt het voordat een portret af is?
Dat verschilt altijd. Dat ligt vooral aan de grootte van het portret en aan de wachtlijst.
Een portret tekenen duurt (bijna) nooit langer dan 2 weken, de 50x70cm en de 70x100cm portretten zijn wel eens een uitzondering.

Maak je ook portretten van mensen?
Nee op dit moment maak ik alleen portretten van dieren. En dat kan ieder dier zijn. Het hoeft niet persé een huisdier te zijn.

Welke materialen gebruik je?
Ik werk met de allerbeste materialen zodat het portret niet zal verkleuren of vervagen.
Qua papier gebruik ik pastelmat en qua pastel Rembrandt en Sennelier softpastel, pastelpotloden van Derwent, Faber Castell Pitt, Stabilo en Caran D'Ache.

Kom je er toch niet helemaal uit? Ik help je graag. We zullen alle mogelijkheden uitgebreid bespreken.

 

Portret van je Dier© 2021 - het copyright op alle getoonde werken berust bij Portret van je Dier en mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming.